Lyžařský pobyt na Kvildě – zájmové kroužky

Autor: Nikola Marhounová (účastnice)

Jen co skončí zimní prázdniny, začneme se těšit na ty jarní. Nevím teda jak vy, ale já určitě.  Mám k tomu dost dobrý důvod. Letos jsem už po třetí jela na lyžařský kurs od salesiánů. Zabalí se kufry a jede se.

První den jsme lyžovali na Kvildě, kde je sice málo lidí, ale kopec není (alespoň pro mě) nic moc. To bylo totiž jen na rozježdění. A sněžilo. Večer jsme hráli obíhačku a další hry.

Druhý den nás čekalo ježdění na Zadově. U nás v jihočeském kraji na Vánoce moc sníh nebyl, ani na Kvildě první den ne, ale protože sněžilo opravdu hodně, museli jsme dokonce odejít ze svahu o něco dřív. Večer nás čekalo kino. Koukali jsme se na nového lidmi hraného a zpívaného Aladina, bylo to super.

Další den na Zadově byl na lyžování asi nejlepší. Sněhu bylo tak akorát. Večer nás zase čekalo něco zábavného a specifického pro lyžák – PYTLOVANÍ!

Přišel poslední den. Znova jsme lyžovali na Kvildě a pořádal se slalom. Když jsme se vrátili na faru, sbalili jsme si věci, uklidili pokoje a pak přišlo vyhlašování umístění slalomu. Poté se naložili věci a kufry do auta a jelo se domů. Zase jsem si lyžák moc užila a určitě pojedu i příští rok a to doporučuji i všem ostatním.

 

Fotogalerie »