Festival Dona Boska

Místní komunita Salesiánů Dona Boska Vás zve na slavnost FESTIVAL Dona Boska, který se uskuteční u příležitosti výročí 200 let od narození Dona Boska a 25 let Salesiánů v Českých Budějovicích.Festival DB_final_web

Organizátoři sobotního slavnostního programu připravili pro návštěvníky řadu soutěží a her včetně hudebního vystoupení skupiny 4D band. Celý program je koncipován nejen pro rodiny s dětmi, ale i pro seniory. Po zábavném odpoledni se v kostele sv. Vojtěcha představí Hudební škola Vojtěch se svým novým nastudováním muzikálu Šípková Růženka. Na muzikál naváže komponovaný program „25 let v lidských zážitcích“, vždyť 25 let je již dostatečná doba na vzájemné vzpomínání na salesiánské začátky v Českých Budějovicích.

V rámci odpoledne budou mít návštěvníci možnost pokochat se výhledem z kostelní věže a ti odvážnější si ji budou moci slanit za asistence zkušených horolezců.

Maminky, babičky, zkrátka všichni kuchaři a kuchařky se mohou zapojit do netradiční soutěže KOLÁČ MATKY MARKÉTY. Účast v soutěži je velice jednoduchá, je nutné pouze dodržet tato tři pravidla:

  • upečený koláč, buchta… nesmí být starší než jeden měsíc

  • koláč je potřeba nakrájet na alespoň 30 kousků

  • napečený koláč je třeba donést na vrátnici Salesiánského střediska mládeže (Emy Destinové 1) v sobotu 6. 6. 2015  do 13:00 hodin

 Vítěz získá hodnotnou cenu.

 

 

soutež